Ρυμούλκα ανατρεπόμενη για τρακτέρ τριών σημείων

Ρυμούλκα ανατρεπόμενη για τρακτέρ τριών σημείων.

Δίτροχη πλατφόρμα, ρυμούλκα για τρακτέρ με ανατροπή πλάγια (δεξιά – αριστερά) και πίσω. Ρυμούλκα ανατρεπόμενη για τρακτέρ 3 σημείων που μπορεί να μεταφέρει 4000 kg σε δύσβατες περιοχές, να ξεφορτώσει ανατρέποντας τα χύμα υλικά σε περιορισμένους χώρους και πάνω από όλα να προφέρει ευελιξία, ασφάλεια και αντοχή .

Ρυμούλκα ανατρεπόμενη για τρακτέρ τριών σημείων δεδομένα:

Προτεινόμενες καθαρές διαστάσεις φόρτωσης:

  • Μήκος:3650mm
  • Πλάτος:2000mm
  • Ύψος :850mm από το έδαφος + 40mm το παραπέτο.
  • Κυβικά ρυμούλκας: 2,92m³

Κεντρικό σασί ρυμούλκας ενιαίος διαμήκης δοκός UPN120 ντυμένο + ενισχύσεις.

Σασί καρότσας που ανατρέπετε τρεχούμενος διαμήκης δοκός UPN100 με τραβέρσες από κοιλοδοκό 80Χ40Χ5 + κόντρες γραμμικά.

Πάτωμα από λαμαρίνα μαύρη πάχους 3 mm.

Παραπέτο λαμαρίνας με νεύρα ενίσχυσης στραντζαριστά 2mm.

Πόρτα πίσω ανοιγοκλειόμενη και αποσπώμενη 2 στάδια πάνω – κάτω.

Γάντζους πρόσδεσης περιμετρικά.

Ντουλαπάκια, κασελάκια αποθήκευσης εργαλείων, σχοινιών κ.α 2 τεμ.

Φτερά προστασίας από λάσπες.

Προφυλακτήρας καρότσας τύπου φορτηγού για να φιλοξενήσει το φωτισμό και τη σήμανση.

Προσβάσιμα σημεία λίπανσης για εύκολη συντήρηση του ρυμουλκούμενο οχήματος

Ρυμούλκα, πλατφόρμα δίτροχη, καρότσα με ανατροπή σε όλες τις πλευρές στήριξη και κίνηση:

Η ανατροπή της καρότσας γίνεται με την βοήθεια 1 τηλεσκοπικό κύλινδρο 5 φύλλων (υδραυλικές τηλεσκοπικές μπουκαλες ανατροπής) και κύκλωμα υψηλής πίεσης λαδιού με γρήγορη σύνδεση παροχής από το τρακτέρ, προσφέροντας κλίση της ανατροπής, αναστροφή γωνία 45 μοιρών πλάγια και πίσω.

Την στήριξη και κίνηση αναλαμβάνει 1 άξονας που φέρει ανάρτηση με σούστες και διαθέτη φρένο υδραυλικό με παροχή ελαίου από το τρακτέρ.

Οι 2 τροχοί αποτελούνται από φαρδύ Ζαντολάστιχο με ελαστικό 10.0/75-15.3 14PR AW + Ζάντα 9.00×15.3 με σύνδεση τροχού 161/205/6 τοποθετημένα πάνω στους άξονες που προαναφέραμε κάνουν τους χαμάληδες χωρίς ίχνος αντίδρασης.

Βεβαία το χεράκι της και όχι μόνο βάζει και η ανάρτηση, όπου έχει βασικό ρόλο για την ομαλή και ασφαλή κίνηση του ρυμουλκούμενου οχήματος δίχως να καταπονούνται τα προϊόντα που μεταφέρονται αποτελούμενη από φύλλα σούστας, φτιαγμένη πάντα ισοδύναμα με το βάρος που θέλουμε να μεταφέρουμε.

Την ευθύνη για την σύνδεση και έλξη του ρυμουλκούμενο με το τρακτέρ την έχει 1 περιστροφική κοτσαδούρα βαρεου τύπου προδιαγραφών για τα ανάλογα φορτία.

Ανάληψη του φορτίου σε στάση της πλατφόρμα γεμάτη ή άδεια την παίρνει ο ορθοστάτης, ποδαρικό στήριξης μηχανικής υποβοήθησης.

Τέλος ειναι χρήσιμο να αναφέρω ότι μετά από επικοινωνία με τον Φωτόπουλο Αντώνιο στο ☎️2331306000 όλες οι Ρυμούλκες-Πλατφόρμες-Καρότσες-Τρέιλερ μεταφοράς αγροτικών προϊόντων είναι δυνατόν να τροποποιηθούν κατασκευαστικά και οικονομικά βάση ζήτησης σας……😉

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ”

Σχετικό βίντεο της ανατρεπόμενης ρυμούλκας τριών σημείων:

Σχολιάστε