Υπηρεσίες

Η δυναμική της Φωτόπουλος Σ Αντώνιος παρέχει υπηρεσίες με ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης με συνδυαστικές προτάσεις που προσφέρει σε κάθε πελάτη της, παρέχοντας ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών


Η αποδεδειγμένη διαδικασία μας παράγει αποτελέσματα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ερχόμαστε σε επαφή με τους πελάτες συνέχεια, ψάχνοντας σύγχρονες λύσεις που αφορούν την τεχνική των γεωργικών εργασιών.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιάζουμε τα μηχανήματα παίρνοντας όλες τις παραμέτρους, σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις του τομέα που απευθύνετε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κατασκευάζουμε με υλικά με τις καλύτερες προδιαγραφές, τις πιο σύγχρονες μεθόδους τεχνικής κάτω από ένα άριστο σύστημα οργάνωσης.

ΔΟΚΙΜΕΣ

Δοκιμάζουμε τα μηχανήματα μας στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας και προχωράμε πάντα βάσει του αποτελέσματος.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παράδοση των μηχανημάτων γίνονται στην ώρα τους, συνοδευόμενα από εγγύηση, σέρβις και ανταλλακτικά.


Οι συνεργάτες μας

Η εξέλιξη που θέλουμε να έχουμε στον κόσμο των γεωργικών μηχανημάτων είναι μια συλλογική υπόθεση, γι’ αυτό έχουμε δίπλα μας συνεργάτες με εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία να μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα.


Γιατί να μας επιλέξετε;

Η πολυετής παρουσία.

Βρισκόμαστε στον χώρο των Αγροτικών-Γεωργικών Μηχανημάτων από το 1975 και ως προσωπική οικογενειακή επιχείρηση από το 1983.Αυτό αποτελεί εγγύηση όχι μόνο για την εμπειρία μας αλλά και για το ότι αύριο θα είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε.

Η μεθοδολογία.

Η εταιρία Φωτόπουλος Σ Αντώνιος ακολουθεί σύγχρονη πολιτική ποιότητας για τη μεθοδολογία και την ολοκλήρωση κάθε κατασκευής μηχανήματος. Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς , εγγύηση ,αξιοπιστία και συνέπεια στα χρονικά περιθώρια για τη δημιουργία και ολοκλήρωσης μηχανημάτων.

Από το Α έως το Ω.

Κατέχουμε όλον τον κύκλο παραγωγής . Από την επεξεργασία σιδήρου, την κατασκευή του Γεωργικού-Αγροτικού Μηχανήματος και τέλος στην προώθηση του. Αυτή η γνώση όλου του κύκλου παραγωγής και διάθεσης μας παρέχει συγκριτικό πλεονέκτημα.


Δωρεάν προσφορά.
Χρειάζεστε βοήθεια, έχετε απορίες; Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα για να έρθετε σε επαφή.