Προφίλ

Η επιχείρηση Γεωργικά & Αγροτικά Μηχανήματα Αντώνιος Φωτόπουλος “AGRIFA” με έδρα την Κουλούρα Ημαθίας ασχολείται με την κατασκευή μηχανημάτων γεωργικής εκμετάλλευσης.

Στις κατασκευές χρησιμοποιούνται υλικά με τις καλύτερες προδιαγραφές, τις πιο σύγχρονες μεθόδους τεχνικής κάτω από ένα άριστο σύστημα οργάνωσης. Οι τεχνικοί της εταιρίας διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτείται ,αναπτύσσουν συνέχεια σύγχρονες λύσεις που αφορούν την τεχνική των γεωργικών εργασιών με σκοπό:
να καλύπτονται οι ιδιαιτερότητες και συγκεκριμένες ανάγκες κάθε γεωργικής εργασίας
την πληρότητα του μηχανολογικού εξοπλισμού για κάθε είδος γεωργικής εργασίας

Τα γεωργικά, αγροτικά μηχανήματα της εταιρίας Φωτόπουλος Σ Αντώνιος εφαρμόζονται με άριστα αποτελέσματα στις διαδικασίες των γεωργικών εργασιών και αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις αυτού του τομέα παραγωγής .

Έτσι επιτυγχάνεται:
άριστη εκμετάλλευση της λειτουργικότητας του μηχανήματος
μείωση της καταπόνησης του ανθρώπινου δυναμικού
ευελιξία προσαρμογής των συστημάτων σύμφωνα με την δυναμικότητα και τις ειδικές απαιτήσεις της κάθε εργασίας
βελτιωμένα τεχνολογικά πρότυπα ασφάλειας σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης
απλοποίηση των συστημάτων και μείωση του κόστους
πλήρης υποστήριξη για την συντήρηση των τμημάτων των μηχανών και την επάρκεια των Ανταλλακτικών και Εξαρτημάτων Πλατφόρμας, Καταστροφέα, Αέρος, Ψεκαστικών, Μετάδοσης κίνησης, Επεξεργασίας εδάφους, Ρουλεμάν, Ιμάντες, Λιπαντικά, Βίδες, Εξαρτήματα Τρακτέρ κτλ.

Η καθιέρωση της εταιρίας ως μίας από τις καλύτερες της ευρύτερης περιοχής με πλούσια γκάμα προϊόντων όπως (Καταστροφείς, Καταστροφείς κλαδιών χόρτων για τρακτέρ, Στελεχοκόπτες – Χορτοκοπτικά – Σβούρες, Ρυμούλκες, Πλατφόρμες μεταφοράς – Καρότσες, Ανατρεπόμενες καρότσες – Πλατφόρμες, Ρυμούλκες για τρακτέρ, Ανυψωτικά, Ανυψωτικά μηχανήματα – Αερόσκαλες, Ανυψωτικά περονοφόρα Κλαρκ, Κλαδευτικά, Κλαδευτικά αναρτώμενα – Αεροσυμπιεστές, Αεροσυμπιεστές Αυτόνομοι Κλαδευτικά, Κλαδευτικά συρόμενα – Αεροσυμπιεστές, Ψεκαστικά, Ψεκαστικά αναρτώμενα για τρακτέρ, Ψεκαστικά συρόμενα αεροτουρμπίνες, Αμπελουργικά, Αμπελουργικά Μηχανήματα, Πέλλετ, Μηχανήματα για παραγωγή Πέλλετ, Μηχανήματα, Παρελκόμενα μηχανήματα κατεργασίας & βελτίωσης εδάφους, Φρέζες παντός τύπου, Ρίπερ διαφόρων τύπων, Σκαπτικές καδένες & Αρίδες, Καλλιεργητές, Άροτρα, Σβάρνες, Παρελκόμενα γεωργικά μηχανήματα για τρακτέρ λίπανσης & συγκομιδής, Λιπασματοδιανομείς, Χορτοσυλλέκτες, Χορτοκοπτικά, Αγροτικά εργαλεία, Τρακτέρ κτλ.) δεν ήρθε τυχαία. Η επιχείρηση Αντώνιος Φωτόπουλος έχει την δυνατότητα να καλύψει όλες αυτές τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βοηθήσει για την επίλυση τεχνικών θεμάτων για κάθε περίπτωση και απαίτηση.

Η μακρόχρονη εμπειρία που προκύπτει από τα πολυάριθμα μηχανήματα που έχει κατασκευάσει & εμπορευθεί, η υψηλή τεχνολογία των προϊόντων καθώς και η τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού, προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις τις Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η τεχνογνωσία της εταιρίας όσον αφορά τα γεωργικά μηχανήματα παρέχει ουσιαστική συνεργασία για μια οικονομική και σύγχρονη πρόταση στις διαδικασίες των γεωργικών εργασιών.