Καταστροφέας κλαδιών υπερβαρέου τύπου FAY1400

Καταστροφέας κλαδιών υπερβαρέου τύπου F.A.Y1400

από την κατηγορία μηχανημάτων καταστροφείς κλαδιών χόρτων υπερ βαρεου τύπου F.A.Y. Καταστροφέας, σπαστηρας με σφυριά ενισχυμένης κατασκευής που προσαρμόζετε σε τρακτέρ και καταστρέφει ότι βρει μπροστά του. Ένα θωρηκτό μικρών διαστάσεων (ο συγκεκριμένος έχει κοπή 140cm και ολικό 160cm διότι χρησιμοποιείτε σε αμπελώνες με περιορισμένο χώρο)  για απαιτητικές εφαρμογές για τον επαγγελματία αγρότη.

Καταστροφέας υπερβαρεου τύπου που προσφέρει:

Αντοχή: Αντέχει μεγάλες καταπονήσεις διότι φοράει ότι ποιοτικότερο και ενισχυμένο εξάρτημα υπαρχή…

Οικονομία: Έχει ελαφρύ δούλεμα λόγο το ότι διαθέτη το κατάλληλο και μελετημένο πλαίσιο σασί, σε συνδυασμό με στροφείο ειδικής ελικοειδής κατασκευής καταφέρνει να μην ζορίζει το τρακτέρ (κάνοντας βολάν από μόνο του) πετυχαίνοντας οικονομία καύσιμων στον ελκυστήρα με μηδενικές φθορές.

Τέλειο αποτέλεσμα κοπής: Η υποδομή, το σωστό στήσιμο του μηχανήματος και η συνεχόμενες έρευνες παρέχουν έναν καταστροφέα κλαδιών χόρτων που ανταποκρίνεται απόλυτα σε ένα πρότυπο, που δεν έχει ελαττώματα. (Ξυρίζει και Θρυμματίζει)

Αθόρυβο: Αθόρυβη, Ξεκούραστη αλλά δημιουργική εργασία.

Ελάχιστες φθορές: Έκτος από σφυριά και βίδες ανά ώρες εργασίας, και αυτό συνεπάγεται με την χρήση και τα εδάφη που λειτουργεί ο σπαστηρας κλαδιών δεν μπαίνει κλειδί….

Καταστροφέας κλαδιών υπερβαρέου τύπου F.A.Y1400 δείτε περισσότερα εδώ


Καταστροφέας κλαδιών υπερβαρέου τύπου F.A.Y1400 σχετικό βίντεο

Σχολιάστε