Καταστροφέας κλαδιών βαρέου τύπου FAB2000

Νέο μοντέλο📣 καταστροφέας βαρέως τύπου με σφυριά και υδραυλική πλευρική μετατόπιση, σχεδιασμένος για κλαδιά χόρτα. Καταστροφέας κλαδιών βαρέου τύπου FAB2000 από την κατηγορία των παρελκόμενων γεωργικών μηχανημάτων τρακτέρ “Καταστροφείς κλάδων χόρτων με σφυριά FAB”.

Καταστροφέας για επαγγελματική χρήση που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους των τρακτέρ και είναι το ιδανικότερο αξεσουάρ, γεωργικό μηχάνημα του Έλληνα αγρότη για να κόψει και να θρυμματίσει ξύλα, κλαδιά και χόρτα. Εφαρμόζεται σε αμπελώνες, οπωρώνες, και άλλα είδη καλλιέργειας.

Καταστροφέας κλαδιών βαρέου τύπου FAB2000 στάνταρ εξοπλισμός:

Σύστημα προστασίας CE.

3 κόντρες αντίθετες στην φορά του στροφείου για τέλειο θρυμματισμό.

Βαριά κατασκευή με βασικό καθήκον την αντοχή σε αντίξοες συνθήκες.

Το σασί πλαισίου αποτελείτε από διπλό θάλαμο σύνθλιψης, κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής συνολικού μεταλλικού στρώματος 6+5=11 mm. Επίσης μετά την διπλή επένδυση προσθέτοντε γωνίες και κόντρες των σφυριών φτανοντας τα 25mm σύνολο πάχους σιδήρου

Το τιμόνι ανάρτησης από τον ελκυστήρα αποτελείται από κυλινδραρισμένο UPN80, που μετατοπίζεται μηχανικά ή υδραυλικά αριστερά-δεξιά πάνω σε διάτρητο 76Χ10mm

Την μετάδοση της κίνησης από το τρακτέρ την αναλαμβάνει ο καρδανικός άξονας Τ6Χ800 που μεταφέρει την κίνηση στον πολλαπλασιαστή ή Γκρουπ καταστροφέα COMER T-311A με ρολίπ.

Η σύνδεση του γκρουπ με τον σφυροφόρο άξονα γίνεται με τροχαλίες τετρακάναλες τύπου SPB οι οποίες ντύνονται με 4 οδοντωτούς ιμάντες XPB1320.

Ο δε σφυροφόρος άξονας καταστροφέα που ζυγοσταθμίζεται ηλεκτρονικά, κατασκευάζεται από διάτρητο σωλήνα 168Χ12 ST52, φοράει 16 σφυριά 40-137 R95 με 20 αρα βίδα, και βγάζει άκρα 55mm για βαρελοτά ρουλεμάν 22211.

Την ομαλοποίηση λειτουργίας του καταστροφέα, σπαστήρα κλαδιών επιφορτίζεται ο ρυθμιζόμενος σε ύψος κύλινδρος ευθυγράμμισης που φτιάχνεται από σωλήνα 168Χ6. Ο προαναφερθέν στηρίζεται σε άκρα 35mm με κουζινέτα σιδερένια που φέρουν ρουλεμάν δίσφαιρο 2207. Παράλληλα υπάρχουν και τα πέδιλα (τύπου έλκηθρο) για την ενίσχυση των πλαϊνών και στήριξη του γεωργικού μηχανήματος υπό συνθήκες.

“Επίσης να να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι το μηχάνημα καλύπτεται στάνταρ από γρασαδοράκια όπου υπάρχει τριβή καθώς και από αυλούς εισαγωγείς βαλβολίνης για την άριστη λίπανση του”.

Καταστροφέας κλαδιών βαρέου τύπου FAB2000 χαρίσματα:

Γρήγορη κοπή-καταστροφή των κλαδιών και των χόρτων με αρμονική σύζευξη με το τρακτέρ.👌

Αλέθει, συνθλίβει κλαδιά διαμέτρου 10-12cm πάχους και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τέλεια κοπή στο γρασίδι.👍

Αντέχει και σε πετρώδες έδαφος.💪

Καταστροφέας κλαδιών βαρέου τύπου FAB2000 έξτρα:

Σφυροφόρος άξονας με περισσότερα σφυριά.

Ρόδες στήριξης.

Καταστροφέας κλαδιών βαρέου τύπου FAB2000 τεχνικά:

ΤΥΠΟΣ: FAB2000

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ(Μ Χ Π Χ Υ): 2150mm

ΠΛΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 2000mm

ΒΑΡΟΣ: 600kg+

ΤΡΑΚΤΕΡ: 60hp+
Σχολιάστε