Ανατρεπόμενη ρεμούλκα για ελιές 8Τ

Ανατρεπόμενη ρεμούλκα για ελιές 8Τ.

Διαξονική πλατφόρμα για τρακτέρ, τρέιλερ ρεμούλκα με ανατροπή και υδραυλικό σύστημα διαχωρισμού των ελιών (κόσκινο παλινδρομικό), για εύκολη, γρήγορη και ασφαλή

  1. συλλογή
  2. μεταφορά
  3. παράδοση

των χύμα ελιών στα ελαιοτριβεία…..

Βάζουμε 7000kg +  χύμα φορτίο ελιές και δεν κοιτάμε πίσω!!!!!!!

Ανατρεπόμενη ρεμούλκα για ελιές 8Τ δεδομένα:

Προτεινόμενες καθαρές διαστάσεις φόρτωσης:

  • Μήκος:4,5m – Πλάτος:2,2m – Ύψος :0,83m από το έδαφος + 600mm παραπέτο.
  • Κυβικά καρότσας: 6m³

Πλαίσιο σασί ρεμούλκας ενιαίος διαμήκης δοκός UPN120 + κόντρες, πατενταρισμένη ενίσχυση.

Πλαίσιο σασί καρότσας ενιαίος διαμήκης δοκός UPN100 με τραβέρσες από κοιλοδοκό 80Χ40Χ5 + κόντρες γραμμικά.

Πάτωμα λαμαρίνα μαύρη πάχους 3 mm.

Παραπέτο λαμαρίνας με νεύρα ενίσχυσης στραντζαριστά 2mm + δοκό 60χ60χ5 κατά μήκος.

Πόρτα πίσω ανοιγοκλειόμενη σε 3 στάδια πάνω – κάτω – δίπλα.

Πορτάκι αδειάσματος ενσωματωμένο στην μεγάλη πίσω πόρτα.

Γάντζους πρόσδεσης περιμετρικά.

Ντουλαπάκια, κασελάκια αποθήκευσης εργαλείων, σχοινιών κ.α 2 τεμ.

Προφυλακτήρας καρότσας τύπου φορτηγού για να φιλοξενήσει το φωτισμό και τη σήμανση.

Προσβάσιμα σημεία λίπανσης για εύκολη συντήρηση του ρυμουλκούμενο οχήματος

Διαξονική πλατφόρμα για τρακτέρ, τρέιλερ ρεμούλκα με ανατροπή και υδραυλικό σύστημα διαχωρισμού των ελιών (κόσκινο παλινδρομικό), για εύκολη, γρήγορη και ασφαλή

Ανατρεπόμενη ρεμούλκα για ελιές 8Τ στήριξη και κίνηση:

Η ανατροπή της καρότσας γίνεται με την βοήθεια 2 τηλεσκοπικών κυλίνδρων 4 φύλλων (υδραυλικό τηλεσκοπικές μπουκαλες ανατροπής) και κύκλωμα υψηλής πίεσης λαδιού με γρήγορη σύνδεση παροχής από το τρακτέρ, προσφέροντας κλίση της ανατροπής, αναστροφή γωνία 50 μοιρών προς τα πίσω.

Την στήριξη και κίνηση αναλαμβάνουν 2 άξονες εκ των οποίων ο ένας προέρχεται από το χώρο των μεταχειρισμένων φορτηγών και διαθέτη φρένο υδραυλικό με παροχή ελαίου από το τρακτέρ, ενώ ο άλλος εισάγεται από την γειτονική Ιταλία σε μορφή άκρου, μουαγιέ και ολοκληρώνεται στην συνέχεια.

Οι 4 τροχοί ζαντολάστιχα φαρδιά με ελαστικό 10.0/75-15.3 12PR AW + Ζάντα 9.00×15.3 με σύνδεση τροχού 161/205/6 τοποθετημένα πάνω στους άξονες που προαναφέραμε κάνουν τους χαμάληδες χωρίς ίχνος αντίδρασης.

Βεβαία το χεράκι της και όχι μόνο βάζει και η ανάρτηση, όπου έχει βασικό ρόλο για την ομαλή και ασφαλή κίνηση του ρυμουλκούμενου οχήματος δίχως να καταπονούνται τα προϊόντα που μεταφέρονται αποτελούμενη από φύλλα σούστας, φτιαγμένη πάντα ισοδύναμα με το βάρος που θέλουμε να μεταφέρουμε.

Την ευθύνη για την σύνδεση και έλξη του ρυμουλκούμενο με το τρακτέρ την έχει 1 περιστροφική κοτσαδούρα βαρεου τύπου προδιαγραφών για τα ανάλογα φορτία.

Ανάληψη του φορτίου σε στάση της πλατφόρμα γεμάτη ή άδεια την παίρνει ο ορθοστάτης, ποδαρικό στήριξης μηχανικής υποβοήθησης.

Τέλος ειναι χρήσιμο να αναφέρω και ότι μετά από επικοινωνία με τον Φωτόπουλο Αντώνιο στο 2331306000 όλες οι Ρυμούλκες-Πλατφόρμες-Καρότσες-Τρέιλερ είναι δυνατόν να τροποποιηθούν κατασκευαστικά και οικονομικά βάση ζήτησης σας……

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ

Σχολιάστε